Vi har investerat i ny mjukvara för Internetbaserad supporttjänst. Det innebär att vi nu kan erbjuda ännu effektivare fjärrsupport av alla uppkopplade enheter som använder Windows, Linux, Mac eller Windows Mobile.

Tjänsten erbjuds som ett tillägsavtal per användare och månad.

Befintliga avtalskunder kan direkt använda nedanstående funktion genom att klicka på ikonen och köra den nedladdade mjukvaran. Kontakta därefter Anders på telefon 070-3954030.

För mer information av hur tjänsten fungerar läs mer på www.teamviewer.se

Om Ni önskar mer information hur vi kan hjälpa Er med ett kompetent IT-stöd, slå gärna en signal eller maila This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.